batterie

Voorkom dat uw laptop onnodig de gehele nacht aan de oplader hangt. Is de accu vol en gebruikt u de laptop niet? Ontkoppel de oplader en schakel de laptop uit. Dit is niet zozeer om ‘overladen’ te voorkomen – daartegen zijn de meeste Toshiba PA3384U-1BAS batterij wel beveiligd – maar veeleer om overmatige hitte te vermijden.

Laat NiCad/NiMH batterijen nooit langer dan twee dagen achtereen opladen vanwege het geheugeneffect. Toshiba PA3384U-1BRS Vermijd dat de NiCad/NiMH batterij te heet wordt tijdens het laden.  toshiba pabas110 Batterij

Bij een Li-ion batterij dient volledige ontlading (naar 0%) van uw batterij te worden voorkomen. batterij PABAS052 Schakel het energiebeheer (waarschuwingssignalen) van uw notebook nooit uit. Deze functie zorgt er namelijk voor dat uw notebook automatisch uitschakelt bij een ingesteld percentage (standaard 3%). Nóg beter voor uw Li-ion batterij is vaker opladen, bijvoorbeeld al wanneer nog 20% van de capaciteit resteert.

Laat nooit te lang een volledig geladen of volledig lege accu ongebruikt liggen. Een lege NiCad batterij (momenteel alleen te vinden in powertools) is nog wel ‘vergevingsgezind’ en zal in de lader weer opladen, maar alle andere soorten worden hierdoor permanent beschadigd. Een lang ongebruikte, volledig opgeladen accu veroudert sneller.
Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij en de laptop zelf.accu  Toshiba Satellite P500-ST5806

Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
Laat de batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
Probeer nooit een accu of accupack te openen en werp nooit een accu  Toshiba Satellite P500-ST5807 in het vuur.
Deponeer een defecte of geheel verouderde batterij niet bij het restafval, maar bij het klein chemisch afval (KCA) in uw milieubox. Of lever de batterij in bij een Stibat inleverpunt bij u in de buurt.

NiCad/NiMH batterijen hebben onderhoud nodig: laat ze eens in de 2 à 3 maanden geheel ontladen om het geheugeneffect (geleidelijk verlies aan capaciteit door herhaaldelijk opladen van een niet geheel lege accu) te voorkomen. Het is niet verstandig elke keer vóór een oplaadsessie de accu geheel te ontladen.accu  Toshiba Satellite P505-S8940

Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer-functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.In de moderne wereld gebruiken we computers steeds vaker terwijl we onderweg zijn, accu  Toshiba Satellite P500-ST6821 en zijn notebooks een essentieel onderdeel geworden van onze levens. Vroeger betekende het hebben van een dunne en lichte notebook dat er moest worden ingeleverd qua prestaties. Nu niet meer. Wij introduceren de ASUS U36, 's werelds eerste 19mm dunne notebook met een Intel® CPU met standaard voltage. Uitgerust met NVIDIA® Optimus-technologie, accu  Toshiba Satellite P505-S8941 biedt de U36 in zijn formaat de absoluut beste combinatie van prestaties en energiezuinigheid. Omdat de U36 slechts 1,4kg weegt met een 4-cells accu, daagt hij u uit opnieuw na te denken over lichte en compacte notebooks.

Wanneer u zich aan deze richtlijnen houdt, kunt u in sommige gevallen de levensduur van de laptop batterij verdubbelen. batterij Toshiba PABAS111 Het is de moeite waard om er een gewoonte van te maken uw laptop batterijen goed te onderhouden. Terug
   
  Wat dient u vooral niet te doen met uw Toshiba PABAS110   Adapter/Charger/Oplader ?
  Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

Trackbacks

Pour faire un trackback sur ce billet : http://luciezou.zeblog.com/trackback.php?e_id=589770

Commentaires

Aucun commentaire pour le moment.

Ajouter un commentaire

Nom ou pseudo :


Email (facultatif) :


Site Web (facultatif) :


Commentaire :


 
Blog créé avec : ZeBlog | Design par [mica] | Webmaster du Blog : luciezou